Steun ons

Wil jij ons helpen de geschiedenis in leven te houden en belangrijke lessen door te geven? Doneren kan via onderstaande donatielink.
Je mag zelf het bedrag bepalen, elke bijdrage helpt ons enorm!

Word sponsor

> Het sponsor contactformulier is onderaan deze pagina te vinden <

In een tijd waarin er steeds minder ooggetuigen van de Tweede Wereldoorlog zijn, is het des te belangrijker om de geschiedenis in leven te houden. Dit, opdat we blijven leren van de lessen uit het verleden en niet vergeten. Vrijheid is niet vanzelfsprekend en het is hard nodig dat een ieder zijn/haar steentje daar aan bijdraagt. 

Tijdens de activiteiten die wij als groep doen, proberen we bovenstaande uit te dragen naar het publiek van jong tot oud en hen daar bewust van te laten worden. Samenwerken is daarin ontzettend belangrijk, wij als groep kunnen dat niet alleen. Ook op materialistisch en financieel vlak kunnen wij dit niet alleen. Bij het organiseren van activiteiten en het onderhoud van het authentieke materiaal dat we daarbij inzetten, komen namelijk een hoop kosten kijken. 

 

Wij zijn onze huidige sponsoren daarom enorm dankbaar dat zij hun 'steentje' hebben bijgedragen middels diensten, materialen en/of financiën! 

Op deze manier maken wij het SAMEN mogelijk om de geschiedenis door te geven.

 

Wilt u hier ook (eenmalig) aan bijdragen?
Neem middels onderstaand formulier contact op om kennis te maken en met elkaar in gesprek te gaan!